Senin, 18 Juni 2012

Download CARS 2 PC Full [1.4Gb] IDWS

Setelah dirilisnya film Cars 2 saatnya untuk memainkan gamenya. Disini GCB akan bahas mengenai Game Cars 2 : The Video Game. Gamenya cukup menarik dan lebih baik dari cars sebelumnya dan perbaikan grafik yang lebih memukau, Ok Langsung saja kan semua udah tahu tentang cars 2 :D :D

Description:
Cars 2: The Video Game is a third-person racing game developed by Avalanche Software and based on the 2011 film Cars 2, the sequel to the 2006 film Cars. Originally announced at E3 in 2011, the game was released on major platforms in North America on June 21, 2011, and in Australia 2 days later.The game will be released in Europe on July 22, 2011. The PlayStation 3 version of the game was reported to feature stereoscopic 3D gameplay. Unveiled at the American International Toy Fair in New York City, Cars 2 allows players to jump into the Cars universe with a brand new international spy theme. The game features an array of Cars characters competing in action-packed spy adventures, as well as world-class racing. The game received positive reviews, with a score of 76 on Metacritic for the Xbox 360 version.

Gameplay:
Up to 4 players can race in the game, which players can choose from more than 20 different characters and train to become world class spies. As part of their international training, players can participate in simulated hazardous missions using high-tech gadgets to evade and slow down adversaries. Cars 2 also features connectivity with the World of Cars Online – a free-to-play browser-based, virtual world based on the hit Pixar animated Cars universe. Players are able to discover a new world beyond Radiator Springs with Mater, Fillmore, Sarge, and others as they gain rewards in the video game and then use them to unlock new items in the World of Cars Online.

System Requirements:
CPU: 2.6GHz or better
RAM:1 GB of RAM
VGA: 128MB DirectX 9 3D video card with Pixel Shader 3.0
DX: DirectX® 9.0c
OS: Windows XP SP3, Vista SP1, Windows 7
HDD: 4 GB
Sound: No accelerated sound hardware required.

$0D
Disini Ada Versi Biasa (berbahasa Rusia dan bisa diganti dengan inggris) dan Versi Reload (Sudah berbahasa inggris


Direct Download (1 File langsung download) by Leonard
http://mg7433.1fichier.com/en/Cars_%202_By_Leonard_Www.File-Keeper.com
password :  www.file-keeper.com



Indowebster
http://www.indowebster.com/cars_2_th...ded_part1.html
http://www.indowebster.com/cars_2_th...ded_part2.html
http://www.indowebster.com/cars_2_th...ded_part3.html
http://www.indowebster.com/cars_2_th...ded_part4.html
http://www.indowebster.com/cars_2_th...ded_part5.html

pass : indowebster4ever

Cars 2 Crack
http://www.fileserve.com/file/fN7jkEh
http://www.filesonic.com/file/1328543274
http://www.wupload.com/file/37657901

Cheat Cars 2
Pergi ke menu>extra>code lalu masukkan code dibawah ini
All modes and tracks
Enter "959595" as a code to unlock all modes and tracks
Infinite energy
Enter "721953" as a code.
Lasers
Enter "123456" as a code.

Jika Gmers disini menemukan error binw32.dll silankan kunjungi http://www.fix-all-dll-errors.com/binkw32.dll/
'

9 komentar

Aziz Kanazawa 17 Oktober 2012 15.30

Sob aku dh download smua part na tapi ko pas giliran di extrak msih 22 % eror...
gmn ne....
mhon arahannya....

Agung Twm Alliances 14 Desember 2012 07.40

Cracknya Bos Tolong Direupload :v

Daud JR 4 Januari 2013 16.01

bos gimana nich kan sya download part 5 yg terakhir terus saya download pas udah download 110 mb kok pas di clear list terus sya klik kanan propertis jadi 109 terus saya extrax/instal terus error! gimana nihh apa yang salah ya boss linknya apa kecepatan mendownload ga stabil!

mohon di bales ! :-}

Daud JR 4 Januari 2013 16.04

boss emang harus download crak nya juga ya ?
crack itu buat apa sih boss ?

mohon sangat di bales :}

Anonim

boss ini installnya gmn y? w download yg 1,4 GB tolong y...

Anonim

rename aja extensinya jadi iso atau rar trus do mount atau extract

Anonim

Yee,, tenqyu. Bs maen deh brg ponakan. Crack udah ada di iso, ga prlu donlot lg.

blist200zzz 16 Maret 2014 09.59

WOY ADMIN GW KAN DOWNLOAD YG 1 FILE TANPA PART
TAPI PAS DIBUKA KOK MALAH KELUAR COMMAND GITU TERUS KELUAR LAGI GIMANA NIH?

Genji OkOK 8 Agustus 2014 19.57

Mantep mas jgn lupa mampir yaa sesama blogger nih :D

http://www.gamespcindonesia.blogspot.com
DOWNLOAD GAME PC LENGKAP

Poskan Komentar

Apabila Artikel Saya Membantu,
sekiranya bisa klick Iklan yang ada
di blog ini sebagai ucapan terimakasih
Yang akan digunakan untuk update
Blog Ini